fredag den 24. april 2009

Sæsonens sidste hjemmekamp

I morgen lørdag spiller Linfield FC sidste hjemmekamp i sæsonen, hvor Lisburn Distillery kommer på besøg. Kampen skal vindes, hvis LFC fortsat vil have chancen for at vinde det 4. mesterskab i træk.

Som de fleste nok ved har the glens ét point mere end LFC inden de to sidste kampe, og kan altså sikre sig mesterskabet hvis LFC taber i morgen, mens de selv slår Coleraine ude. Dette scenarie er dog ikke noget jeg vil beskæftige mig mere med nu.

Så lad os koncentrere os om Linfield. Spillerne må være sultne efter at vinde ovenpå de to kampe mod cliftonville. Først ligakampen i lørdags, hvor det var the ville, der havde overtaget og førte 2-1 indtil McAllister udlignede 4 minutter før tid. I tirsdagens omkamp i IFA cup'ens semifinale var rollerne byttet om. Linfield sad - ifølge meldingerne fra The Oval - på store dele af kampen og kom også foran 2-1 efter 78. minutters spil. Herefter havde bl.a. indkiftede Kevin Mc Hugh en kæmpe chance for at lukke kampen og bringe Linfield i sin 4. fjerde pokalfinale i træk. Men fra små 10 meters afstand lykkedes det McHugh at skyde over mål. Og i stedet for en Linfield triumf og kurs mod endnu en pokaltitel, skete det utænkelige; cliftonville scorede to mål i overtiden og bragte sig i finalen, hvor et andet hold fra Nordbelfast venter, nemlig Crusaders.

Efter sådan en kamp må, og skal, træner David Jeffreys 11 udvalgte være klar til at kæmpe for en sejr mod Distillery.På billedet ses altid velklædte David Jeffrey, forhåbentligt bliver der ikke meget at skælle ud over i morgendagens kamp.

Facts:
Linfield har 1-1-1 og en målscore på 2-2 i de tre hidtidige opgør mod Distillery i ligaen. Til gengæld har Linfield slået dem ud i både liga cup'en (1-0) og IFA cup'en (3-0).

2 kommentarer:

  1. YES!!

    Linfield fører 1-0 ved pausen! Desværre fører glens også....

    SvarSlet
  2. Vi vandt så 2-0, men glens vandt desværre også. 2-1. Så nu skal vi desværre sætte vores lid til at cliftonville tager point fra glentoran i sidste runde...

    SvarSlet